Oppia Taipalsaaresta

Keravan Urheilijat osallistui viikonloppuna (23.-24.8.2015) parikymmenpäisellä soutajajoukolla Taipalsaaren pienveneiden SM-kisoihin erityisellä mielenkiinnolla. Kiinnostus kohdistui paitsi itse kisaamiseen, myös kisojen järjestelyihin. Hyvät ne olivatkin ja monta vinkkiä lähti mukaan Taipalsaaresta kohti Tuusulanjärveä.

Kiitosta Taipalsaaren Veikot ry (Tsv) saivat keravalaisveljiltään opasteista kisapaikalla. Info, suihkut ja ruokailu löytyivät tapahtuman ensikertalaisellekin hyvin. Myös sunnuntain palkintojen jako sujui jouhevasti kun mitalin jakajia oli jokaiselle pallille omansa. Taipalsaaren kylän palvelut tukivat mukavasti kisaorganisaation tuottamia ruokailumahdollisuuksia – keittoruokailusta iso plussa! Helteisen kisaviikonlopun kruunasi ihana uimaranta.

Jos jotain haluamme tehdä toisin, niin parannettavaa löytyi ulkoisesta viestinnästä, erityisesti nettisivuista. Sen haluamme hoitaa kotiin paremmin ja siksi pyrimmekin tällä sivustolla palvelemaan sekä kilpailijoita että yleisöä jo hyvissä ajoin ennen kisoja.

Kiitos vielä TsV:lle ja tapaamisiin Tuusulanjärvellä samoissa merkeissä elokuussa 2016!

Tunnelmia kisaviikonlopusta KeUn silmin

SM-opaste

taipalsaari-ranta

Elisa-cran-canaria julia ja carla veneessa  pikkuhopea ja myrskäri  taipalsaari-pojat-soutaataipalsaari-niko-tomimainos-auton-ikkunassa

2 kommenttia artikkeliin ”Oppia Taipalsaaresta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s