Soudun kisakausi 2016 alkaa – FIRC we are ready!!

Samaan aikaan kuin Suomeen saatiin viimein odotettu talvi, alkaa soutajan talvikauden kisakalenterin ensimerkintä lähestyä. Syksy meni peruskuntoa rakentaen ja nyt uuden vuoden alettua on aika jälleen tavata kisasiskoja ja -veljiä ergosoudun merkeissä. Puhun tietysti ergokauden ”the” kisasta, kahdentonnin kurituksesta Urheilutalolla Helsingin Kalliossa.

FIRC kisataan reilun kahden viikon kuluttua lauantaina 23.1.2016. Kisaan odotettaneen jälleen kymmeniä soutulaitteen kiskojia. Omaa kisasuoritusta hioessa ja tavoitetta asettaessa katse kääntyy väkisinkin viime vuoden suorituksiin. Tässäpä siis linkki FIRC 2015 tuloksiin.

Löysinpä tuossa googlatessa seurakaveri Jussi Kallioniemen Youtubeen lataaman klipin miesten avoimesta startista 2015 – villiä menoa 🙂

FIRC toimii hyvänä avauksena sarastavan kevään kisaputkeen. Maaliskuussa ergoilla kisataan Imatralla 500 metrin ja 10 000 metrin matkoilla. Huhtikuun lopulla puolestaan taistellaan kuninkuusmatkoilla eli miehet maratonilla ja naiset puolikkaalla Keravalla. Keravan Ergomaraton on sekin Keravan Urheilijoiden käsialaa, kuten myös elokuun pienveneiden SM-kisat.

Keravalla riittää siis järjesteltävää, että kilpailunnälkäiset soutajat saadaan ”ruokittua” tänäkin vuonna. Avovesikautta odottaville tiedoksi, että järjestelyt kesän viimeisen SM-kisan eteen edistyvät aikataulussa. Sitä ennen on kuitenkin odotettavissa ergosoudun makuinen kevät sekä pitkä kuuma kesä ja monta hikistä kisaa!

Ergoilemisiin ja hiihtämisiin!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s