Ergomaratonilta startti ulkosoutukauteen

Olisiko se kevät viimein saapumassa? Auringon lämmittäessä ja viimeisiä lumia sulattaessa soutajan airokättä alkaa viimeistään kutitella. Sitä alkaa vaistomaisesti laskeskella viikkoja, milloin veneen pääsee laskemaan ensi kertaa veteen. Kevään ensimmäinen ulkosoututreeni on aina yhtä odotettu – oli se kuinka kylmänkohmeinen kokemus tahansa!

Huhtikuun tietämissä ergosoutu vaihtuu oikeutetusti vesillä soutuun. Vielä ei kuitenkaan kannata irrottaa otetta ergosta, sillä muutaman viikon päässä siintää sisäsoutuliigan päätös, ergomaraton Keravalla.

Ergomaraton on ainakin omasta mielestäni sisäsoutuliigan kisoista leppoisin ja yhteisöllisin. Kun Helsingin kahdella tonnilla temmotaan täysillä mestaruuksista ja Imatran ergoviikonloppu on täynnä urheilujuhlan tuntua, ergomaratonilla jokainen taistelee ennenkaikkea itseään vastaan. Miehillä maraton, naisilla ja nuorilla puolikas on sen verran kova koitos, että on parasta keskittyä vain omaan tekemiseen. Jokainen maaliin päässyt on voittaja!

ergomaraton

Ergomaraton soudetaan Keravan Urheilijoiden venevajassa eli puoliksi ulkona. Musiikki pauhaa ja kaikki kannustavat toisiaan. Suorituksen jälkeen odottaa sauna ja kahvilan herkut. Puitteet ovat juuri sopivat sille ajatukselle, että tästä alkaa kesä ja ulkosoutukausi.

Haasta itsesi ja ilmoittaudu mukaan: www.ergomaraton.fi!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s