Sporttia ja Sirkushuveja lehti

Tuusulanjärven SM-soutujen kisalehti sisältää soutuaiheisia juttuja ja vie lukijat myös Keravan Sirkusmarkkinoiden ja sirkuksen maailmaan. 12-sivuinen tabloid jaettiin 30 000 talouteen Keravalla, Tuusulassa ja Järvenpäässä kisojen alla. Lehtejä jaettiin myös kisatoimistossa SM-soutuviikonloppuna ja tullaan jakamaan Keravan Sirkusmarkkinoilla 10.-11.9.2016.

Lehden on toimittanut Elisa Aunola ja juttuja on hänen lisäkseen kirjoittanut Kirsi Ikonen-Ranne, Mirka Kasper, Timo Wallenius, Sampsa Haarasilta ja Tuomas Turunen. Tervehdyksenä lehteen antoivat SM-soutujen suojelija Tuusulan kunnan johtaja Hannu Joensivu sekä Sirkusmarkkinoiden suojelija Keravan kaupungin johtaja Kirsi Rontu.

Lue lehden sähköinen versio tästä!

Sporttia-Sirkushuveja-lehti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s