Majoitus

Tuusulanjärven ympäristössä yövyt kuten haluat – täysihoidossa hotellissa tai edullisemmin mökki- tai leirintäaluemajoituksessa. Alta löydät vaihtoehtoja eri tarpeisiin!

Gustavelund

Kisakeskus Gustavelund tarjoaa mukavaa hotellimajoitusta. Huonehintoihin sisältyy runsas mannermainen aamiainen sekä aamusauna ja -uinti sekä kuntoiluhuoneen käyttö. Gustavelundissa on allergiaystävällisiä huoneita sekä huoneita liikuntarajoitteisille. Vastaanotosta voi vuokrata polkupyöriä ja muita vapaa-ajan viettoon tarkoitettuja välineitä.

Lue lisää ja varaa majoitus >

Hotelli Krapi

Rauhallinen, vanhaan tiilinavettaan rakennettu hotelli Krapi sijaitsee noin kilometrin päässä kisakeskuksesta. Huonehintaan sisältyy runsas aamiaispöytä, joka notkuu laadukasta lähiruokaa.Huoneiden lisäksi hotellissa on aulabaari ja sauna sekä nopea Wlan-yhteys.

Lue lisää ja varaa majoitus >

Majatalo Onnela

Tunnelmallinen Onnela sijaitsee noin kahden kilometrin päässä kisakeskuksesta. Se tarjoaa majoitusta yhden ja kahden hengen huoneissa sekä huoneistoissa useammalle hengelle. Onnelassa on saunoja, myös rantasauna Tuusulanjärven rannalla.

Lue lisää ja varaa majoitus >

Uusi Vanhis – Vanhankylän kartano

Uusi Vanhis Järvenpäässä tarjoaa edullista majoitusta kisavieraille. Kartano laajoine alueineen sijaitsee noin 10 kilometrin päässä kisakeskuksesta. Tarjolla on mökkimajoitusta, vaunupaikkoja ja telttapaikkoja sekä leirintäalueen palvelut.

Lue lisää ja varaa majoitus >

Muita majoituspaikkoja

Scandic Järvenpää

Härmän Rati