Ruokailu

Gustavelund

Kisakeskus Gustavelund tarjoaa soutuvieraille Alá carte tasoista ruokaa viihtyisässä ravintolassaan, mutta myös edullisempia vaihtoehtoja nopeaan tarpeeseen. Gustavelundissa nautit myös kiireettömän aamiaisen.

Lue herkullisista vaihtoehdoista lisää >

Ravintola Krapihovi

Ravintola Krapihovi, noin kilometrin päässä kisakeskuksesta, vaalii ja luo suomalaista ruokaperinnettä idyllisessä huvilaympäristössä. Pihapiirissä on oma palvaamo, lihanleikkaamo sekä leipomo. Kaikki lautasella on omin käsin tehtyä, huolella valmistettua. Krapihoviin katetaan vuodenajan aito suomalainen, käsin valmistettu kattaus, herkullinen tarina Suomesta. Ruokasalin kolme kattausta ovat aamiainen, lounas ja illallinen.

Krapihovin pihapiirissä sijaitsee Ravintola Mankeliaitta, jonka kesäterassilla on 160 asiakaspaikkaa, patio ruokailijoille ja aurinkoinen terassi kesästä nauttiville.

Lue lisää >

Majatalo Onnela

Onnelan omassa keittiössä, noin kahden kilometrin päässä kisakeskuksesta, valmistetaan maukasta ruokaa. Ennakkotilauksesta lounasbuffet, päivällinen, tasokkaat illalliset ja tuhdit saunaeväät ryhmille. Ravintolatiloissa on täydet anniskeluoikeudet ja aulakahvilassa on tarjolla pientä suolaista ja makeaa.

Lue lisää >

Uusi vanhis – Vanhankylän kartano

Vanhankylänniemessä Järvenpäässä sijaitseva Vanhankylän kartano Uusi Vanhis tarjoaa päivittäin lounasta, jonka lisäksi tarjolla on kahvilapalvelut. Matkaa kisakeskuksesta noin 10 km.

Lue lisää >

Ravintola Huili

Ravintola Huili sijaitsee Tuusulanjärven pohjoispäässä Järvenpään Rantapuistossa, 8 km kisakeskuksesta.

Huilissa on 100 ravintolapaikkaa ja terassilla 300 paikkaa. Yksi ravintolan seinistä on kokonaan ikkunaa, ja sen kautta aukeaa upea näkymä rantapuistoon ja järvelle. Ravintola Huili tarjoaa loistavat mahdollisuuden levähtää, syödä ja saunoa.

Lue lisää >

Ravintola Huvila

Järvenpään vanhassa apteekin talossa on hyvän ruoan ravintola Huvila, jossa tarjoillaan lauantaisin ihana brunssi sekä ala carte annoksia iltapäivisin. Terassilla kannattaa poiketa ainakin lasillisella!

Lue lisää >